Natuurhuisje in Artigat – Midi-pyreneeën – Frankrijk – 27044

Natuurhuisje in Artigat – Midi-pyreneeën

Welkom bij dit natuurhuisje, ons gezellige vakantieparadijsje voor volwassenen in het zuiden van Frankrijk. Een heerlijke plek om te onthaasten, midden in de natuur. Bij ons kunt u de natuur nog ruiken en de stilte nog horen. Deze rust en ruimte koesteren wij ook: onze doelgroep is vakantie voor volwassenen. Er zijn 2 gites aanwezig van beiden 50m2. Iedere gite heeft op de begane grond een woonkamer/eetkamer en keuken, en twee slaapkamers op de eerste verdieping. Eén van de slaapkamers heeft een lits-jumeaux, de andere slaapkamer een 1 persoons bed. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Beide natuurhuisjes hebben op het terras een eigen zitje. Daarnaast zijn op ons parkachtige terrein diverse aparte zitjes om zo heerlijk van alle kanten van het uitzicht en de natuur te genieten. Ons ruime zwembad is overall 1.50 meter diep, heerlijk om baantjes te trekken. De andere gite op het terrein is te vinden onder huiscode 27044.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Artigat
Regio: Midi-pyreneeën
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in ArtigatMidi-pyreneeën

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie