Natuurhuisje in Vigoux – Midden – Frankrijk – 54977

Natuurhuisje in Vigoux – Midden

Een authentieke boerderij met een woonhuis, een prachtige schuur en een charmant konijnen-en kippenhok. De plek beschikt over een ouder bos van eiken, hagebeuk en diverse andere bomen. Aan de rand van het bos stroomt La Sonne, een riviertje en een eigen bron die vrij toegankelijk zijn.Voorts zijn er uitgestrekte weiden waar de paarden in kudde samenleven, grazend, zich koesterend in de zon of genietend van een schaduwplekje. Op het natuurhuisje overheerst de stilte van de natuur.De tent kan geplaatst worden in een boomgaard die afgescheiden is van de rest van de boerderij. Er is een eigen sanitaire ruimte voorzien met een warme douche, een lavabo, afwasbak en toilet. Honden zijn van harte welkom en kunnen los lopen op het terrein mits ze zich sociaal kunnen gedragen tav onze eigen hond. Op het terrein kunnen er gemakkelijk 6 tenten geplaatst worden zodat het ook de ideale plek is om met een aantal vrienden deze natuurstreek te verkennen.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Vigoux
Regio: Midden
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
tuinmeubilair, internettoegang (WiFi), tuin, hondenschaal, douche, warm water

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in VigouxMidden

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie