Vakantiehuis met privé zwembad – Eygurene – Limousin – Frankrijk – Bungalownet

Vakantiehuis met privé zwembad – Eygurene – Limousin

(Update Maart 2022)

Welkom in dit charmante vakantiehuis op een schitterende locatie met wijds uitzicht op de bergen. Op het lengoed van 5000 m2 staan fruitbomen, een karakteristieke schuur, een authentieke waterput en een ruïne. Van de ruïne zijn twee muren gerestaureerd die het zicht afschermen van het weggetje. Er zijn drie terrassen, waarvan het grootste (40m²) deels is overdekt (10m²), met verlichting, tuinmeubilair, barbecue en een stookplaats. Ideaal voor heerlijke dagen en onvergetelijke avonden.
U beschikt over een eigen zwembad (8 x 4 m ovaal,1,10m. diep) met verrijdbare overkapping en 2 ligstoelen. U doet zelf het onderhoud van het zwembad waarvoor een heldere instructie aanwezig is. Het zwembad voldoet aan de Franse veiligheidswetgeving.

Er zijn op het hele perceel met alles wat er op staat – zwembad, schuur, waterput, drie terrassen, en de muren van de ruïne – geen enere gasten dan alleen u zelf. U huurt dus het geheel uitsluitend voor u en uw gezelschap.

Als u liever gezellige toeristische drukte zoekt, raad ik u aan om ons huis NIET te huren.

Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Eygurene
Regio: Limousin
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Nee
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar EygureneLimousin

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie