Natuurhuisje in Pensol – Limousin – Frankrijk – 55367

Natuurhuisje in Pensol – Limousin

Dit zelfstandige, halfvrijstaande natuurhuisje is geschikt voor maximaal 7 personen in 3 slaapkamers met nieuwe en suite badkamers. Het heeft een grote familie-eetkamer en een kleine maar goed uitgeruste kichen. De Wi-fi is snel en gratis. De gite ligt naast het huis van de eigenaar in een historische verbouwde watermolen. Het heeft een kleine zithoek met terrasmeubilair en BBQ. Het gemeenschappelijke zwembad is vlakbij. Er zijn 8 hectare tuinen en terreinen beschikbaar voor de gasten om van te genieten. Tegenover het natuurhuis, aan de overkant van de mooie rivier de Bandiat, staat een ander gitegebouw. Er zijn talrijke zitjes en ligstoelen verspreid over de tuin en hangmatten op het eiland en in het bovenste veld als u er echt even tussenuit wilt. Helaas laten we geen honden toe in deze gite vanwege de nabijheid van onze eigen honden.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Pensol
Regio: Limousin
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x, 1-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in PensolLimousin

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie