Natuurhuisje in Dompierre-les-eglises – Limousin – Frankrijk – 37738

Natuurhuisje in Dompierre-les-eglises – Limousin

Welkom in dit natuurhuisje, een recent vakantiehuis gelegen in de Limousin, het groene hart van Frankrijk! Je kan er genieten in alle rust van de nog ongerepte omgeving. Het natuurhuisje bied je exclusieve privacy op een oppervlakte van 2,5 hectare. Wil je vrienden en/of familie uitnodigen dan heb je ook de mogelijkheid om enkele luxe tenten bij te huren. (Tot maximaal zes personen extra) Jij bent met jouw gezelschap de enige gast! Het vakantiehuis is een gerestaureerde boerderij gelegen in een klein hameau, waar de tand des tijds heeft stilgestaan. Het telt drie ruime slaapkamers en twee badkamers. Relaxen en volop genieten kan je op het domein met zijn verwarmd zwembad ,comfortabele tuinmeubelen, hangmatten en sfeervolle zwembadverlichting. Dit is echt ‘vakantie vieren’!

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Dompierre-les-eglises
Regio: Limousin
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Dompierre-les-eglisesLimousin

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie