Residence Les Terrasses du Soleil d’Or – Voordeeltarief – Les Orres – Les Orres – Frankrijk – Sunweb Wintersport

Residence Les Terrasses du Soleil d’Or – Voordeeltarief – Les Orres – Les Orres

Residence Les Terrasses du Soleil d’Or is een mooie, moderne residence, direct aan de piste in Les Orres. Hier is het heerlijk thuiskomen na een dag in de sneeuw, je skiet zo terug tot aan de voordeur. De appartementen zijn ruim en modern ingericht. Op je balkon of terras kun je met een drankje in de hand genieten van de winterzon. Of trek een baantje in het verwarmde binnenzwembad. Heb je trek gekregen van al dat skiën? Dan schuift je zo aan in een van de gezellige restaurants van Les Orres. Hier kun je genieten van heerlijke regionale gerechten, onder het genot van een lekker Frans wijntje.

(update Maart 2022)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Les Orres
Regio: Les Orres
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
ontbijtruimte
Moderne residence

in het centrum
Tegen een toeslag van EURO 35,- (inclusief traditioneel ontbijt) of EURO 40,- (inclusief montagnard ontbijt) per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Voor kinderen van 2 t/m 11 jaar geldt een tarief van EURO 17,- (inclusief traditioneel ontbijt) of EURO 20,- (inclusief montagnard ontbijt) per persoon per nacht. Verblijf je tijdens Kerst in Residence Les Terrasses du Soleil d’Or, dan komt daar eenmalig EURO 20,- per persoon extra bij. Verblijf je tijdens Oud&Nieuw in Residence Les Terrasses du Soleil d’Or, dan komt daar eenmalig EURO 45,- per persoon extra bij. Je hebt dan een verplicht kerst of oud&nieuw diner inclusief. Voor kinderen van 2 t/m 11 jaar gelden er gereduceerde tarieven van EURO 20,-  per persoon per nacht. Voor het kerstdiner komt er eenmalig EURO 15,- per kind extra bij en voor het oud&nieuw diner komt er eenmalig EURO 40,- per kind extra bij. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Winterlounge dat zich op 200 meter van de residence bevindt. Het traditionele ontbijt bestaat uit het volgende:- Traditioneel: brood, boter, confituur, warme drank zoals thee en koffie, fruitsap en gebak.  Het montagnard ontbijt bestaat uit het volgende:- Alles van het traditionele ontbijt inclusief: lokale delicatessen, kaas, yoghurt, fruit en chocoladepasta

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 6.8

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Frankrijk is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Typisch Frans is ook dat de skigebieden veelal aangesloten zijn, waardoor je soms wel honderden kilometers piste tot je beschikking hebt. Hier vind je pistes voor elk niveau en hoef je geen dag dezelfde pistes te pakken. Vanwege de hoge skigebieden is een skivakantie naar Frankrijk ook erg sneeuwzeker. Vele skigebieden beschikken over 1 of meerdere gletsjers. Een wintersport naar Frankrijk is in vergelijking met andere landen goedkoop. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar Les OrresLes OrresWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie