Natuurhuisje in Molieres sur ceze – Languedoc-roussillon – Frankrijk – 32093

Natuurhuisje in Molieres sur ceze – Languedoc-roussillon

Een verblijf met zwembad huren in Zuid-Frankrijk? Bij de onafhankelijke beoordeling-site van Zoover geven ruim 350 gasten het natuurhuisje een dikke 9. Op de grens tussen de Provence en Cevennes én vanuit je eigen terras geniet je van de rust, cultuur en natuur die Zuid-Frankrijk te bieden heeft. Er is een twee-, een vier-, een zes- en een achtpersoons huis. Deze advertentie gaat over het zespersoons huis. Er kan tegen een vergoeding van 15 euro per dag (die aan het eind van je verblijf wordt afgerekend) een extra bed worden bijgezet. Het domein biedt je veel meer dan alleen een verblijf met verwarmd zwembad. Je krijgt er de indrukwekkend mooie uitzichten en omgeving bij. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer en een woonkamer/keuken. Je privé buitenterras kijkt uit over de 40 hectaren eigen bossen en weiden. De keuken is goed maar eenvoudig ingericht. Gasten worden immers vijf keer per week door de kok verrast met een surprise drie-gangen-menu. Indien je dat niet wenst, ben je zeker ook welkom. Stem het wel bij de reservering met de verhuurders af! Anders rekenen zij er op dat je je tijdens je vakantie graag laat verwennen door de kok. De prijs is 19,95. Kinderen de helft.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Molieres sur ceze
Regio: Languedoc-roussillon
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Badkamer op de parterre: douche, toilet, wastafel

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Molieres sur cezeLanguedoc-roussillon

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie