Natuurhuisje in Cabrerolles – Languedoc-roussillon – Frankrijk – 31794

Natuurhuisje in Cabrerolles – Languedoc-roussillon

Dit natuurhuisje staat in een gehuchtje van 12 huisjes, op 600 meter hoogte, in het eeuwig groene eikenbos bij de gemeente Cabrerolles (34480), Herault (34). Het ligt in natuurgebied Parc Naturel Regional du Haut-Languedoc. Vanaf het dakterras kun je in de verte de Middellandse Zee zien. Bij helder weer kun je van het weggetje buiten het dorp in de verte de Pyreneeën zien. Alles richting de Middellandse Zee bestaat uit lager gelegen wijngaarden, wat een mooi uitzicht oplevert. Het huisje is geschikt voor stelletjes (jong en oud) en is zeer geschikt voor natuur- en wandelliefhebbers. De hond is welkom. Helaas minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, vanwege de rotsachtige paadjes en trappen in het huis. Het dorpje beschikt niet over een winkel, café, restaurant of kerk! Heerlijk rustig dus, maar je kunt alles vrij snel bereiken binnen een straal van enkele autokilometers. Voor de duidelijkheid: er is géén tuin! Maar wie heeft een tuin nodig als je beschikt over een balkon, een dakterras en een heel groot bos? Fietsen is alleen weggelegd voor de zeer moedigen, want de 600 meter hoogte wordt alleen bereikt door een klein weggetje met zeven haarspeldbochten.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Cabrerolles
Regio: Languedoc-roussillon
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. vouwbed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in CabrerollesLanguedoc-roussillon

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie