Grau du Roi Residence Camargue 3P6 dpx – Le Grau du Roi – Languedoc Roussillon – Frankrijk – Bungalownet

Grau du Roi Residence Camargue 3P6 dpx – Le Grau du Roi – Languedoc Roussillon

(Update Maart 2022)

Le Grau du Roi, aan de poort van de Camargue, is een kleine vissershaven in de Gard, die een badplaats met 18 km zenstranden is geworden. Vlakbij is Port Camargue een beroemde jachthaven, de grootste van Europa. De kades, omgeven door groene gebieden, zijn aangename plekken om te ontspannen en te wenelen. Eindelijk kunt u de Camargue ontdekken, een prachtig natuurlijk en beschermd gebied, wild len bevolkt door stieren, paarden en flamingo’s.
De badplaats Grau du Roi-Port Camargue is ideaal gelegen om de Camargue maar ook de Gard te ontdekken.

DE WOONPLAATS
Vlakbij het strand van Espiguette, de residentie, met het label Clef Verte, 3 sterren van moderne lijnen, biedt Camargue op Grau du Roi directe toegang tot het meer van Thessaloniki en de jachthaven van Port Camargue.
Een verwarmd buitenzwembad en vermaak zijn de hele zomer beschikbaar. Appartementen van 4 tot 6 personen, ruim en comfortabel, zijn zeer goed uitgerust en hebben grote terrassen of balkons.

De van de woning
– Verwarmd buitenzwembad (geopend van half april tot september, afhankelijk van de weersomstenigheden). Open van 10u tot 19u. Uitrusting verplichte badkleding: badpak of zwembroek (geen shorts). Zwemmen onder de verantwoordelijkheid van ouders.
– Wellnessruimte: sauna, schoonheidsbehenelingen tegen meerprijs, fitnessruimte: van 9.00 tot 12.00 uur – 16.00 uur tot 19.00 uur.

Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Le Grau du Roi
Regio: Languedoc Roussillon
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 3

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Le Grau du RoiLanguedoc Roussillon

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie