Village Club Pierre et Vacances Pont-Royal en Provence – Mallemort – Cote d’Azur – Frankrijk – Sunweb

Village Club Pierre et Vacances Pont-Royal en Provence – Mallemort – Cote d’Azur

Village Club Pierre et Vacances Pont-Royal en Provence ligt in Mallemort en bevindt zich tussen heuvels vol met heerlijk ruikende lavendelbloemen. Het autovrije park ligt op een landgoed van maar liefst 180 hectare en is gebouwd in een Provencaalse stijl met veel groen, fonteinen en binnenplaatsjes. Vanaf je appartement loop je zo naar de golfbaan, het meer en het grote zwempark met glijbanen. De kids zullen zich vermaken met het animatieteam of in de speeltuin terwijl je je partner in maakt op de tennisbaan. Hier beleef je een onvergetelijke vakantie in een betoverende omgeving!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Mallemort
Regio: Cote d’Azur
Land: Frankrijk
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
Basketbal (gratis)
Autovrij vakantiepark
afstand tot centrum: circa 3 kilometer

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 3

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee. Bestemmingen naar o.a. Frankrijk. Iedereen die van zon, zee en strand houdt, van jong tot oud, boekt zijn of haar vakantie bij Sunweb Vakanties naar Frankrijk. Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar MallemortCote d’Azur

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie