Sari Solenzara – Résidence Lisa Maria – Vacancéole – Sari Solenzara – Corsica – Frankrijk – Bungalownet

Sari Solenzara – Résidence Lisa Maria – Vacancéole – Sari Solenzara – Corsica

(Update Maart 2022)

De residentie Lisa Maria in Sari-Solenzara is een klein gezellig en vriendelijk vakantiedorp, bestaene uit 83 vakantiehuizen en gelegen op slechts 3 minuten van de stranden van de baai van Favone.
Dit kleine stukje Zuid-Corsica draagt de zoete bijnaam Côte des Nacres waar Sari-Solenzara deel van uitmaakt, maar ook de naburige dorpen Solara en Conca. Tussen zee en bergen verwelkomt de Côte des Nacres u op een bevoorrechte en zeer goed bewaard gebleven plek waar zenstranden en wilde baaien niet ontbreken, tot grote vreugde van reizigers.

Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Sari Solenzara
Regio: Corsica
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 2

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Sari SolenzaraCorsica

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie