Natuurhuisje in Bossus-les rummigny – Champagne-ardenne – Frankrijk – 50095

Natuurhuisje in Bossus-les rummigny – Champagne-ardenne

Dit oud molenhuis dateert uit de jaren 1600. Je betreedt het natuurhuisje via een zuiders georiënteerd terras van ca 45 vierkante meter. Via de woonruimte met aparte eetruimte ga je via de keuken naar 2 aangebouwde slaapkamers met centrale badkamer (bad en douche). Deze slaapkamers hebben een dubbel bed. Via de berging achter de keuken kan je ook naar buiten. Op de zoldering boven de woonruimte staat een dubbel bed en 2 enkele bedden met telkens onderin een lade bed. Hier kunnen 6 kinderen of volwassenen slapen. Ons molenhuis ligt in een groene oase met een oppervlakte van 11000 vierkante meter. Helemaal voor jou alleen. Tijdens de zomermaanden wordt je door de bladeren van de bomen onttrokken aan het zicht van de zeer weinige automobilisten die op een afstand passeren. Van eind juni tot eind augustus is het grote ronde zwembad met ook zwemklaar! (nog niet klaar: foto’s volgen)

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Bossus-les rummigny
Regio: Champagne-ardenne
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x, kinderbed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Bossus-les rummignyChampagne-ardenne

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie