Natuurhuisje in Auge – Champagne-ardenne – Frankrijk – 33661

Natuurhuisje in Auge – Champagne-ardenne

Dit natuurhuisje ligt in de Franse Champagne-Ardennen, in het dorpje Auge. Het volledig gerenoveerde huis stamt uit 1767 en is een voormalige postkoets stopplaats. Het wordt omringd door een omheinde binnentuin, diverse authentieke boerenstallen en een groot buitenterrein met een totale oppervlakte van 1,5 hectare, waardoor het veel privacy biedt. Het is een huisje met veel Franse luxe en een basis inrichting. Auge is een hele kleine gemeente in het Franse departement Ardennes en maakt deel uit van het arrondissement Charleville-Mézières. Verspreidt over drie etages, heeft het huis zes ruime slaapkamers en biedt het ruimte en privacy aan zes personen. Buiten, grenzend aan de omheinde binnentuin, bevindt zich een terras met grote Amerikaanse barbecue. Ook het 1,5 hectare grote buitenterrein is omheind. Het natuurhuisje is ook te boeken voor 10 personen via de code 33993. Eventueel is het mogelijk om met meer dan 10 personen huis te huren. Hiervoor kun je contact opnemen met Natuurhuisje.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Auge
Regio: Champagne-ardenne
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in AugeChampagne-ardenne

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie