Natuurhuisje in Prat – Bretagne – Frankrijk – 53897

Natuurhuisje in Prat – Bretagne

Ze verhuren acht ruime bungalowtenten op de kleinschalige familie camping (één hectare) met zwembad nabij de prachtige Bretonse kust met roze granieten klimrotsen en witte stranden. De tenten zijn erg ruim, hebben drie slaapcabines met heerlijke bedden, hebben een compleet ingerichte keuken, een sofa en een buitenterras met fijne ligstoelen. Vier tenten hebben een prive sanitair gebouw naast de tent met toilet, aanrecht en wastafel. De natuurhuisje is klein met acht plekken en tevens hebben ze drie vakantiehuizen. Zelf wonen ze hier ook. Het terrein is veilig, de kinderen kunnen er niet af alleen bij de ingang en er zijn allerlei speeltoestellen en spellen waar ze zich prima mee vermaken. Activiteiten zoals hutten bouwen, kampvuuravonden, table d’hotes maaltijden, zee kanoen, boerderijbezoek, oestersafari en kinderkookcafe organiseren ze wekelijks. Ook hebben ze een paard wat af en toe een rondje komt lopen op de camping. De camping is klein en de sfeer gemoedelijk en familiaal.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Prat
Regio: Bretagne
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 2x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in PratBretagne

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie