L’Archipel 2p 4/5p zee zicht Superior – Perros Guirec – Bretagne – Frankrijk – Bungalownet

L’Archipel 2p 4/5p zee zicht Superior – Perros Guirec – Bretagne

(Update Maart 2022)

UW RESIDENTIE

L’ARCHIPEL
De résidence L’Archipel heeft een uitzonderlijke ligging in Perros-Guirec, met uitzicht op het strand Le Trestaou en de archipel van de Zeven Eilenen. De nabijheid van de recreatie- en sportactiviteiten, zal elk gezinslid tevreden stellen.

De résidence L’Archipel biedt zeer comfortabele appartementen met balkon of loggia. Het openluchtzwembad is verwarmd van juni tot september.

Leg het accent op ontspanning tijdens uw vakantie. De résidence L’Archipel is via een gang rechtstreeks verbonden met de Thermes Marins van Perros-Guirec.
De winkels van Perros-Guirec liggen op 1 km. Directe toegang tot het kustpad, het natuurgebied van Ploumanach ligt op loopafsten.

KENMERKEN
Perros-Guirec, aan de Côte de Granit Rose met uitzicht op de Archipel van de Zeven Eilenen.
De résidence verbonden aan de Thermes Marins van Perros-Guirec, op 50 m van het strand.
Het onoverdekte zwembad en verwarmd van juni tot eind september en het kinderzwembad.

Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Perros Guirec
Regio: Bretagne
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 3

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Perros GuirecBretagne

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie