Dinan Duguesclin ST2 – Dinan – Bretagne – Frankrijk – Bungalownet

Dinan Duguesclin ST2 – Dinan – Bretagne

(Update Maart 2022)

Middeleeuwse stad met een rijk cultureel erfgoed, het charmante stadje Dinan zorgt ervoor dat u door de tijd reist. Aan de poort van de Smaragdkust kunt u genieten van veel recreatie en activiteiten om alleen te ontspannen, met familie of vrienden. Ontdek ook de stad, het kasteelmuseum, de klokkentoren en de wallen die de charme van de stad uitstralen.

DE WOONPLAATS

De residentie Duguesclin heeft een bevoorrechte locatie op 10 minuten lopen van het historische centrum van Dinan, het is het ideale startpunt voor het verkennen van Bretagne. Om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen, biedt het u ruime appartementen, goed ingericht en perfect uitgerust. Profiteer van het verwarmde binnenzwembad om te ontspannen na een dag het verkennen van deze prachtige regio.

De van de woning

Overdekt en verwarmd buitenzwembad: geopend van mei tot september van 10.00 tot 19.00 uur, afhankelijk van de weersomstenigheden. Verplicht badpak: badpak of zwembroek (verboden shorts). Zwemmen onder de verantwoordelijkheid van ouders.

Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Dinan
Regio: Bretagne
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 1

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar DinanBretagne

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie