Cote Emeraude St.Cast le Guildo 2p5 – Saint Cast le Guildo – Bretagne – Frankrijk – Bungalownet

Cote Emeraude St.Cast le Guildo 2p5 – Saint Cast le Guildo – Bretagne

(Update Maart 2022)

Dit vakantiedorp ligt aan de Costa Smeralda, niet ver van Saint-Malo en Mont-Saint-Michel, en heeft directe toegang tot een onbewaakt strand op 200 meter.
Het bestaat uit 60 appartementen verdeeld in kleinere eenheden op een terrein van 4 ha.
Tot de faciliteiten behoren een bibliotheek, tafeltennis, sportvelden voor volleybal en jeu de boules, een speeltuin, wasserette en parkeerplaats.
Op 2 km afsten, in het dorp, is er een verwarmd, overdekt zwembad met zout water (betalend).
Voor de kinderen zijn er verschillende kinder / jeugdclubs variërend in de leeftijd van 3 tot 17 jaar. Tevens wordt er regelmatig animatie voor de volwassenen georganiseerd.
Tegen een extra vergoeding kunt u reserveren voor een badkamerpakket, eindschoonmaak en / of een comfort plus pakket. De winkels bevinden zich op 2 km afsten.

Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Saint Cast le Guildo
Regio: Bretagne
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Nee
Op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 3

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Saint Cast le GuildoBretagne

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie