Natuurhuisje in Sougeres en puisaye – Bourgogne – Frankrijk – 57377

Natuurhuisje in Sougeres en puisaye – Bourgogne

Je bent een natuurliefhebber, een creatieveling, een rustzoeker, een spiritueel ontdekker of je houd gewoonweg van eenvoud. Je komt alleen of samen met iemand anders? Ook met z’n tweeën ben je van harte welkom. Trainingslocatie Kom je met een groep dan huur je het gehele terrein af. In de huisjes is plaats voor 10 personen. Op het natuurkampeerterrein is plaats voor 5 kampeermiddelen. Yogadocenten, kunstdocenten, coaches, sporttrainers en sportieve groepen zijn welkom om met hun leerlingen/ deelnemers gebruik te maken van het hele terrein. Je logeert in een van de drie unieke tiny houses, roulottes, om vanuit eenvoud te leven. Elk huisje heeft haar eigen sfeer. In je tiny house is geen stromend water noch elektriciteit. Ik hoop in de toekomst de huisjes elk van zonnepanelen te voorzien. Echt “back to basic”dus.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Sougeres en puisaye
Regio: Bourgogne
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 1-pers. bed: 2x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Sougeres en puisayeBourgogne

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie