Natuurhuisje in Champcoulant, commune de mhère – Bourgogne – Frankrijk – 36035

Natuurhuisje in Champcoulant, commune de mhère – Bourgogne

Het natuurhuisje ligt in het gehuchtje Champcoulant in het beschermd regionaal natuurpark De Morvan, in het hart van de Bourgogne. In het heuvelachtige, bosrijke gebied met grote, stille meren kun je wandelen, zwemmen en fietsen als je goed getraind bent. De oude boerderij ligt aan een doodlopend weggetje, in het weiland achter je lopen soms de charolais koeien en als deze er niet zijn, zie je hier regelmatig vossen, herten en dagelijks roofvogels en andere vogels. ’s Nachts in bed hoor je de stilte én de chouette (uil)! Het natuurhuisje is zeer sfeervol ingericht en heeft een ruime keuken, goed voorzien van pannen en servies. De woonkamer is ruim met twee bedden. Mocht je liever geen trap lopen, de badkamer en het toilet zijn op de begane grond. Boven is een ruime slaaplamer met klein babykamertje ernaast en een hele grote zolder met drie antieke bedden. In de Morvan is de tijd stil blijven staan, je hoort in het huis ook nooit auto’s. Alle afval dient strikt gescheiden te worden, anders krijgen de verhuurders direct een boete. Het huis is goed geïsoleerd, dubbele ramen zijn er alleen boven. Je dient het huis zelf weer schoon achter te laten en eigen lakens mee te nemen. Het dorp heeft een eigen bron.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Champcoulant, commune de mhère
Regio: Bourgogne
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Champcoulant, commune de mhèreBourgogne

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie