Natuurhuisje in St bonnet troncais – Auvergne – Frankrijk – 31470

Natuurhuisje in St bonnet troncais – Auvergne

Dit natuurhuis ligt in het gehucht Troncais in het centrum van dit uitgestrekte bos. Bijna 11.000 hectare prachtige bomen (voornamelijk wintereiken, loof- en sparrenbomen, en meren (voor vissen en activiteiten.) Grenzen aan beide zijden van het bosplateau, zijn de rivieren de Cher (west) en de Allier (oost) De eenvoudige, op zichzelf staande appartement, op de eerste verdieping, een paar korte stappen naar de voordeur dan appartement is allemaal op een gelijkvloerse verdieping slaapt twee of een standaard dubbel of twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche/bad, wastafel en toilet. De zeer zonnige L-vormige woonkamer heeft een traditioneel balkon, openslaande deuren en een keuken/eetkamer. Koele entree (ideaal als u een hond heeft) Buiten is een tuin met, tafel en stoelen, ligstoelen, draagbare barbeque. Er zijn verschillende wandelingen of fietstochten rondom, en het zal ongeveer een uur duren om te wandelen rond het zuivere vismeer. Als u in de juiste richting begint kunt u uiteindelijk naar het café/restaurant komen, voor een drankje of een maaltijd.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: St bonnet troncais
Regio: Auvergne
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in St bonnet troncaisAuvergne

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie