Natuurhuisje in Saint priest-en-murat – Auvergne – Frankrijk – 43926

Natuurhuisje in Saint priest-en-murat – Auvergne

Dit natuurhuisje bestaat uit de combinatie van het hoofdverblijf, huisjesnummer 30958, zie ook de beschrijving en de fotos daarvan) voor twee personen en een twee-persoons gite die is bedoeld als annex. Deze combinatie is ideaal voor twee echtparen of twee stelletjes die gesteld zijn op hun privacy en toch samen vakantie willen vieren. Om deze reden kan de gite alleen samen met het andere huisje worden gehuurd en niet apart ( de huurprijs is uiteraard voor de combinatie). De gite is gesitueerd in de voormalige varkensstal van de grote schuur (grange) behorend bij de vroegere boerderij. Vanuit de gite kijk je uit op de binnenplaats met de oude waterput en vanaf de veranda van het woonhuis over het dal met akkers en bossages die zich uitstrekken tot aan de horizon. Eén auto kan worden geparkeerd in de garage en eventueel ook nog één op de binnenplaats.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Saint priest-en-murat
Regio: Auvergne
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Saint priest-en-muratAuvergne

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie