Natuurhuisje in Villefranche-du-périgord – Aquitaine – Frankrijk – 27381

Natuurhuisje in Villefranche-du-périgord – Aquitaine

Deze oude watermolen in Villefranche-du-Périgord (5 km) dateert uit de 16e eeuw. Het ligt op een rustige plek in de bossen. Je bereikt de bovenste verdieping via een externe stenen trap. De woonkamer is gezellig en huiselijk. Met 3 slaapkamers biedt de woning genoeg ruimte voor 6 personen: ideaal voor gezinnen of een groep vrienden. Villefranche-du-Périgord is een prachtig vestingstadje uit de 13e eeuw. Zelfs vandaag wordt de overdekte markt op het openbare plein gebruikt voor de levendige handel in paddenstoelen en kastanjes. De even mooie stad Besse (4 km) heeft een kleine kerk uit de 12e eeuw. Je vindt 2 golfbanen in Siorac-en-Périgord (33 km). Het privézwembad, het beekje dat door het terrein stroomt en de grote tuin (met een schommel, een zandbak, voetbal en badminton) zullen de kinderen fantastisch vinden.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Villefranche-du-périgord
Regio: Aquitaine
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje:
slaapkamer souterrain: 2-pers. bed,, koelkast

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Villefranche-du-périgordAquitaine

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie