Natuurhuisje in Mayac – Aquitaine – Frankrijk – 56276

Natuurhuisje in Mayac – Aquitaine

Deze goed gerestaureerde voormalige duiventil maakt deel uit van het 15e eeuws Chateau Mayac landgoed. In vroegere tijden was dit een belangrijk gebied met wijngaarden en tabaksteelt. De grote tabaksdrogerij uit die tijd staat als zichtbare herinnering naast uw vakantiehuis. De sfeer rondom het huis is rustig en het is een heerlijk oord voor kinderen. In de tuin kunnen ze heerlijk ravotten en het grote zwembad van 14 bij 5 meter ligt enkele tientallen meters lopen van het huis af en is kindveilig afgesloten. Het huis heeft een sfeervolle huiskamer met open haard, een goed gerestaureerde keuken met alle voorzieningen, twee grote slaapkamers, een badkamer en een ruime natuurlijke tuin met een paar fijne schaduwplekken. Vanuit het huis loopt u zo naar de rivier, en het ligt centraal met betrekking tot allerlei activiteiten, winkels en bezienswaardigheden.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Mayac
Regio: Aquitaine
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
TV parterre: flatscreen,, satelliet

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in MayacAquitaine

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie