Natuurhuisje in Couze et saint front – Aquitaine – Frankrijk – 44168

Natuurhuisje in Couze et saint front – Aquitaine

Het dorpshuis en het terras zijn gelegen in een kleine straat, eenvoudige lokale service, op de hoogten van het dorp, waardoor u verzekerd bent van rust en stilte. U kunt te voet naar de 2 bakkerijen en naar de kleine winkeltjes en bars lopen. In het land van de bastides, aan de poorten van de Périgord Noir en de Périgord Pourpre, bent u ideaal gelegen om de rijkdom van het erfgoed, kastelen, dorpen en bastides te ontdekken, Archeologische sites of loop de wandelpaden en geniet van de Dordogne rivier geschikt voor zwemmen en watersporten Het dorp doordrenkt van geschiedenis (13e – 17e eeuw) is gebouwd van stenen huizen opgehangen aan de zijkant van een zonnige heuvel met uitzicht op de kleine rivier La Couze, die hydraulische energie verstrekt aan vele papierfabrieken.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Couze et saint front
Regio: Aquitaine
Land: Frankrijk
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Frankrijk – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Couze et saint frontAquitaine

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Plaats een reactie