Maison Stenard Moliets – Moliets et Maa – Aquitaine – Frankrijk – Bungalownet

Maison Stenard Moliets – Moliets et Maa – Aquitaine

(Update Maart 2022)

Het autovrije vakantiepark Moliets ligt in het zuiden van Les Lenes en is omringd door een prachtig dennenbos aan de ren van twee golfbanen die ontworpen zijn door Robert Trent Jones Senior. Het park strekt zich uit tot aan de oceaan.
Dit vakantiepark is onderverdeeld in verschillende wijken waar de vakantiehuizen en kleine residenties zijn opgetrokken in de regionale bouwstijl. 4 zwembaden, waarvan één verwarmd, kikkerbaden en een duikkuil verspreid over het vakantiepark. Het strand van Moliets ligt op 1,5 km afsten en is gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar.
Tennissen, golfen, surfen en enere watersporten in de buurt zijn enkele van de vele populaire activiteiten die door het vakantiepark worden aangeboden.
We vermaken uw kinderen in onze Kidsclubs voor kinderen van 3 maenen tot 11 jaar. Jongeren vanaf 12 jaar gaan naar the place to be: de SpOt. Hier kan de jeugd gezellig samenzitten en superleuke activiteiten doen.

? 1,54 per dag per persoon.
Gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar.
Ter plaatse te betalen.

Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Moliets et Maa
Regio: Aquitaine
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Nee
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 2

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar Moliets et MaaAquitaine

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie