Maison Stenard La Résidence du Lac – Monflanquin – Aquitaine – Frankrijk – Bungalownet

Maison Stenard La Résidence du Lac – Monflanquin – Aquitaine

(Update Maart 2022)

De Résidence du Lac in Monflanquin ligt in een aangelegd park aan de ren van een meer. De luxe huizen en appartementen zijn geïnspireerd op de traditionele architectuur van regionale woningen. Ontspanning: buitenzwembad verwarmd van april tot november (25 ° C), met solarium en kinderbad. Speelterrein, tafeltennis, jeu de boules en tafelvoetbal. Restaurant op 400 meter afsten.

Berekend vanaf de accommodatieprijs, maximaal ? 1,60 per persoon en per dag. Gratis voor kinderen onder de 18 jaar. Ter plaatse te betalen.

Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Monflanquin
Regio: Aquitaine
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Nee
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 1

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar MonflanquinAquitaine

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie