La Residence du Lac 2p 4/5 – Monflanquin – Aquitaine – Frankrijk – Bungalownet

La Residence du Lac 2p 4/5 – Monflanquin – Aquitaine

(Update Maart 2022)

La résidence du Lac’ is een luxe residentie midden in de natuur, aan de ren van een meer. De appartementen en vakantiehuizen zijn opgetrokken in regionale stijl. Op het domein geniet u onder meer van het zwembad, speelplein,… Om u bekend te maken met de regio, wordt op zaterdag / zondag een welkomstdrankje georganiseerd (enkel in juli & augustus).

Activiteiten:

Tijdens uw verblijf in Monflanquin hoeft u zich geen ogenblik te vervelen. Zowel in als rond de residentie worden talrijke (sportieve) activiteiten aangeboden. Hieronder vindt u het aanbod van activiteiten, aangeboden door de residentie.

Kenmerken:

    Monflanquin staat bekend als één van de mooiste dorpen van Frankrijk.
    Appartementen en vakantiehuizen midden in de natuur met openluchtzwembad.
    Residentie is aanbevolen voor kids: gratis activiteiten voor kids van 6 tot 12 j. in april, juli & augustus.

Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Monflanquin
Regio: Aquitaine
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar MonflanquinAquitaine

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie