Bleu Marine – Lacanau – Aquitaine – Frankrijk – Bungalownet

Bleu Marine – Lacanau – Aquitaine

(Update Maart 2022)

Fraai gelegen appartementencomplex, bestaene uit 3 verdiepingen. Aan de Residentie is een ruim buitenzwembad. Het is tevens gelegen op 50 m van het strand en op 300 m van de winkels en van het centrum. Het meer van Lacanau bevindt zich op 5 km van de residentie.

Activiteiten

Voor een onvergetelijke vakantie biedt de Residentie verschillende (sportieve) activiteiten aan. Zoals het zwembad dat geopend is van half juni tot half september.

Kenmerken:

    Gelegen in het hart van de Médoc, in Lacanau.
    Rustig gelegen en toch vlakbij het centrum van de stad.
    Residentie met buitenzwembad en directe toegang tot het strand.

Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Lacanau
Regio: Aquitaine
Land: Frankrijk

Huidieren toegestaan: Ja
Op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 4

Al meer dan 20 jaar is BungalowNet actief en nu marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Meer dan 22.000 vakantiewoningen in Europa. De klantenservice is meertalig en ook in het Nederlands. Laagste Prijs Garanties – Niet Goed Geld Terug. BungalowNet is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus, dus lage prijzen. Frankrijk, het land van onweerstaanbare charme, je vindt het op de boulevard van Parijs, maar ook bij de kastelen aan de Loire. Frankrijk heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. De resorts aan de Cote d’Azur en de vergezichten in de Franse Alpen zijn onvergetelijk en lokale tradities zijn geweldig om te ontdekken.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalownet of alle vakanties naar LacanauAquitaine

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Plaats een reactie